Cenovnik

U okviru sajta detoksifikacija.com posetiocima se nudi mogućnost podrške u radu na svom zdravlju i to u vidu:

  • Članstva u grupama za podršku.
  • Individualnih konsultacija i obuke (zdrav životni stil, prelazak na živu hranu, priprema obroka, kombinovanje namirnica, detoksifikacija, vežbe, meditacija, duhovni rast i razvoj, emocionalna podrška).
  • Izrade mesečnog detoks protokola.
  • Energetskih tretmana.
  • Mesečne podrške tokom trajanja protokola.

 

Grupe za podršku

Grupe za podršku predstavljaju način da se okupi zajednica ljudi koji prate sajt i primenjuju metode i znanja koji su ovde opisani. Postoje dve grupe i nalaze se na Telegram aplikaciji.

Prva grupa je Detox Zajednica i namenjena je svim čitaocima koji žele da se povežu sa istomišljenicima i dele međusobno svoja iskustva, protokole, recepte, fotografije, savete i generalno da se nađu u okruženju koje ima zajednički fokus. 

Cena: Besplatno

Druga grupa je Detox Master i posvećena je onima koji se aktivno bave detoxom i kojima je potrebno više pažnje i pomoći i podrške tokom procesa. Članstvo u ovoj grupi donosi sa sobom i određene povoljnosti u smislu popusta na usluge koje se nude na sajtu, ekskluzivnog materijala i prioriteta u interakciji i odgovorima na pitanja. 

Cena: 100E jednom zauvek ili 40E Mesečno

Individualne konsultacije

Individualne konsultacije su idealne za sve koji su već u velikoj meri zagazili na stazu detoksifikacije organizma, žive hrane i zdravog načina života, kao i za one koji se u ovakvom načinu života tek okušavaju. One su predviđene da pruže detaljnije odgovore na pitanja ili nedoumice sa kojima se možemo susresti na ovom putu. Mogu obuhvatiti sve teme vezane za iskustva u detoksifikaciji, postu, prirodnom zdravlju, sirovoj hrani, tranzicionoj ishrani, fizičkim, psihičkim, emocionalnim, energetskim ili pak duhovnim preprekama koje možemo susresti na ovom putu. Predviđene su da se odvijaju uživo ili putem poziva (viber, whatsapp, telegram). Konsultacije se naplaćuju na sat i mogu se sastojati od više individualnih poziva dok se ne popuni sat vremena razgovora. 

Cena: 50E/h

Izrada detoks protokola

Izrada detoks protokola podrazumeva veliko razumevanje individalnog stanja klijenta. Na tom putu prvi korak predstavlja konsultacija radi prikupljanja informacija o opštem psiho-fizičkom stanju klijenta. Koristan je i iridološki nalaz radi upotpunjavanja slike o stanju organizma pre ulaska u detoks. I na kraju, na osnovu svih prikupljenih podataka pravi se individualni detoks program skrojen po meri, potrebama i mogućnostima klijenta. Izrada mesečnog detoks protokola ne podrazumeva i podršku klijentu za vreme njegovog sprovođenja.

Cena: 100E

Energetski tretman

Energetski tretman predstavlja rad na suptilnijim nivoima našeg postojanja uz pomoć metoda usmerene energije. Svaki problem na koji nailazimo u svom životu ima svoj koren i/ili posledice na svim nivoima našeg bića. Energetsko telo je upravo jedan od tih nivoa. Rad na njemu nam može ubrzati procese isceljenja i naročito je efikasan u situacijama kada klijent već radi na sebi primenjujući detoks protokol. Kada čistimo svoje fizičko telo stvaramo prostor za pravilniji protok energije i samim tim povećevemo potencijalnu efikasnost bilo kog energtskog tretmana koji primenjujemo. Metod energetskog rada je usmerena vizualizacija koju je razvio dr Tomas Kembel vreme njegovog rada u okviru Monro instituta, a usavršen i prilagođen tokom moje desetogodišje primene na sebi , svojim bližnjima i klijentima.

Cena: 30E/30min

Mesečna podrška

Ova usluga je predviđena svima onima koji su nedavno zakoračili na put prirodnog zdravlja i detoksifikacije. Velike životne promene su često teške, i obilje informacija kojima smo izloženi može odavati utisak prevelike prepreke za uspešan rad na sebi. Mnogi od nas nisu u mogućnosti da izdvoje velike količine vremena koje su potrebne da se neophodne informacije pronađu i usvoje. Takođe sumnja i stare navike oslikane u našoj okolini lako nas mogu skrenuti sa staze koju smo izabrali. Zbog svega ovoga mnogima može biti korisno da imaju siguran izvor informacija i usmerenja u situacijama kada im je to neophodno. Podrška podrazumeve kratke kosultacije o specifičnim temama u trenutku kada se pitanja javljaju. Mogu se dvijati putem poziva, poruka ili pak uživo.

Cena: 200E/mesec

 

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na sledeće načine:

Viber/Telegram: +38163585656

Whatsapp: +66826090098

Širi info: