Usluge

U okviru sajta detoksifikacija.com posetiocima se nudi mogućnost podrške u radu na svom zdravlju i to u vidu:

  • Individualnih konsultacija i obuke (zdrav životni stil, prelazak na živu hranu, priprema obroka, kombinovanje namirnica, detoksifikacija, vežbe, meditacija, duhovni rast i razvoj, emocionalna podrška)
  • Iridološkog nalaza (procena stanja organizma na osnovu fotografije oka)
  • Izrade mesečnog detoks protokola
  • Energetskih tretmana
  • Mesečne podrške tokom trajanja protokola.

Individualne konsultacije

Individualne konsultacije su idealne za sve koji su već u velikoj meri zagazili na stazu detoksifikacije organizma, žive hrane i zdravog načina života, kao i za one koji se u ovakvom načinu života tek okušavaju. One su predviđene da pruže detaljnije odgovore na pitanja ili nedoumice sa kojima se možemo susresti na ovom putu. Mogu obuhvatiti sve teme vezane za iskustva u detoksifikaciji, postu, prirodnom zdravlju, sirovoj hrani, tranzicionoj ishrani, fizičkim, psihičkim, emocionalnim ili pak duhovnim preprekama koje možemo susresti na ovom putu. Predviđene su da se odvijaju uživo ili putem poziva (telefon, skajp, facebook, viber).

(Najčešći raspon donacija 15-40E)

Iridološki nalaz

Iridologija je sistem procene stanja organizma na osnovu parametara koji se mogu videti iz oka čoveka. Odavno je poznata izreka da su oči ogledalo duše, a krajem XIX veka nemački doktor mađarskog porekla  Ignatz von Peczely ustanovljava principe pravila po kojima je moguće ovo ogledalo i precizno čitati. Iako je ovu metodologiju otkrio i prvi objavio medicinski stručnjak, zvanična medicina zanemaruje ovaj pristup koji preuzimaju praktičari iz oblasti prirodnog i holističkog zdravlja. Iridiologija NE predstavlja metod za dijagnozu bolesti.

Iridiološki nalaz se koristi prilikom procene stanja pojednih tkiva u organizmu u smislu slabosti, limfne stagnacije u tkivima i eventualnih oštećenja. Takođe je moguće uočiti i mentalne, emocionalne i duhovne aspekte u životu klijenta, hemijske disbalanse, toksične naslage, stanje nervnog i endokrinog sistema. Moguće proceniti nivo manifestacije problema na spektru od akutnog i post-akutnog do hroničnog i degenerativnog. Ovakav nalaz je veoma koristan ukoliko želimo da znamo na koje oblasti organizma trebamo da obratimo veću pažnju u procesu detoksifikacije, gde možemo očekivati najveće detox reakcije kao i njihov potencijalni intenzitet. Takođe je od ogromnog značaja u prevenciji nastanka određenih problema jer je slabosti u tkivima moguće uočiti i pre manifestacije prvih simptoma.

(Najčešći raspon donacija 20-50E)

Izrada detoks protokola

Izrada detoks protokola podrazumeva veliko razumevanje individalnog stanja klijenta. Na tom putu prvi korak predstavlja konsultacija radi prikupljanja informacija o opštem psiho-fizičkom stanju klijenta. Koristan je i iridološki nalaz radi upotpunjavanja slike o stanju organizma pre ulaska u detoks. I na kraju, na osnovu svih prikupljenih podataka pravi se individualni detoks program skrojen po meri, potrebama i mogućnostima klijenta. Izrada mesečnog detoks protokola ne podrazumeva i podršku klijentu za vreme njegovog sprovođenja.

(Najčešći raspon donacija 15-40E)

Energetski tretman

Energetski tretman predstavlja rad na suptilnijim nivoima našeg postojanja uz pomoć metoda usmerene energije. Svaki problem na koji nailazimo u svom životu ima svoj koren i/ili posledice na svim nivoima našeg postojanja. Energetsko telo je upravo jedan od tih nivoa. Rad na njemu nam može ubrzati procese isceljenja i naročito je efikasan u situacijama kada klijent već radi na sebi primenjujući detoks protokol. Kada čistimo svoje fizičko telo stvaramo prostor za pravilniji protok energije i samim tim povećevemo potencijalnu efikasnost bilo kog energtskog tretmana koji primenjujemo. Metod energetskog rada je usmerena vizualizacija koju je razvio dr Tomas Kembel vreme njegovog rada u okviru Monro instituta, a usavršen i prilagođen tokom moje desetogodišje primene na sebi , svojim bližnjima i klijentima.

(Najčešći raspon donacija 20-50E)

Mesečna podrška

Ova usluga je predviđena svima onima koji su nedavno zakoračili na put prirodnog zdravlja i detoksifikacije. Velike životne promene su često teške, i obilje informacija kojima smo izloženi može odavati utisak prevelike prepreke za uspešan rad na sebi. Mnogi od nas nisu u mogućnosti da izdvoje velike količine vremena koje su potrebne da se neophodne informacije pronađu i usvoje. Takođe sumnja i stare navike oslikane u našoj okolini lako nas mogu skrenuti sa staze koju smo izabrali. Zbog svega ovoga mnogima može biti korisno da imaju siguran izvor informacija i usmerenja u situacijama kada im je to neophodno. Podrška podrazumeve kratke kosultacije o specifičnim temama u trenutku kada se pitanja javljaju. Mogu se dvijati putem poziva, poruka ili pak uživo.

(Najčešći raspon donacija 30-100E)

Sve usluge se odvijaju po principu slobodne razmene u vidu DONACIJE. Svako ima slobodu da proceni vrednost uloženog truda rada i zalaganja i da na osnovu toga, kao i sopstvenih mogućnosti odluči na koji način i u kojoj meri će tu energiju svesno da uzvrati.

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na sledeće načine:

Mob/Viber: +38163585656

FB: Detoksifikacija

Kontakt forma na sajtu

Širi info: