Veliki pozdrav svima i želim vam dobrodošlicu na internet prezentaciju i Blog posvećen Regenerativnoj detoksifikaciji, temi koja je u poslednje vreme u svetskim pa i lokalnom okvirima počela da uzima na značaju, i gde sam primetio nedostatak izvora informisanja na jezicima razumljivim na ovim prostorima.

Neki od čitalaca možda će se zapitati, a šta je to pobogu detoksifikacija, pa još i regenerativna, čemu služi, kako se sprovodi, i naravno kakve oni koristi mogu da imaju od toga. S obzirom da je ova tema još uvek poprilično nova u kolektivnoj svesti, odgovori na ta i druga pitanja zahtevaju temeljan pristup i strpljivo izlaganje, razumljiv i slikovit jezik, kao i mnoštvo primera iz ličnog iskustva, a moj je cilj da dam svoj maksimum da ponudim upravo to i pokušam da demistifikujem principe, metode i alate koji se koriste u ovom procesu.

Za mene, sticanje, primena i širenje ovog znanja predstavlja istinsko uživanje i svaki dan na ovom putu vidim kao novi izazov i priliku da nešto saznam i bolje upoznam sebe. Ovu platformu želim da iskoristim da taj osećaj približim što većem broju ljudi otvorenih za nova shvatanja i spremnih da preuzmu odgovornost za sopstveno zdravlje i vitalnost, a istovremeno u interakciji sa zajednicom sopstveno znanje uzdignem na jedan potpuno novi nivo.

Namera mi je da na samom startu pokušam da  na najjednostavniji mogući način objasnim strukturu i osnovne mehanizme funkcionisanja ljudskog sistema kao i da dočaram na koji način on gubi svoj balans. Nakon toga, ideja mi je da u nizu članaka predstavim svoje dosadašnje iskustvo na ovom putovanju kao i da detaljnije razradim osnovne teme ponuđene u glavnom meniju prezentacije, naravno u granicama svog trenutnog razumevanja. Takođe, želim naglasiti da mi je namera da zabavim, edukujem i informišem informišem čitaoce, a ni u kom slučaju da ubeđujem i namećem svoje mišljenje drugima. Prezentacija je otvorena za pitanja, predloge i komentare  svima onima koji se slažu da usvoje ovakve okvire iskazivanja poštovanja i uvažavanja prema ostatku zajednice.

Želeo bih da se zahvalim svima koji su me ohrabrivali i podsticali da učinim ovaj korak i krenem da objavljujem svoj prvi Blog i naravno svim čitaocima koji su se zainteresovali za ovu nesvakidašnju temu.

Srdačan pozdrav i čujemo se uskoro.

 

Bostan

Širi info:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *