Protokoli

Detoks protokol predstavlja preuzimanje odgovornosti za sopstveno zdravlje i usmerenu svesnu nameru ka potpunoj promeni životnog stila, čišćenju organizma od štetnih materija koje ometaju protok energije i povratku tela u balans i zdravlje primenom prirodnih metoda. Osnova detoks protokola je promena ishrane, nadogradnja je uvođenje lekovitog bilja za podršku telu, a dodatne metode su tu da nam pomognu kako bi proces čišćenja bio što brži, temeljniji, bezbolniji i efikasniji.

Dole ponuđeni protokoli su sačinjeni tako da svako može prepoznati nivo na kom želi da se uključi u ovo putovanje. Oni naravno podrazumevaju određena takozvana odricanja, kao što ih podrazumeva i svaka životna promena. Ono što je bitno jeste da smo primenom ovih protokola u mogućnosti da na postepen način, što bezbolnije, ali ipak brzo i efikasno,  preokrenemo svoj život i usmerimo ga u pravcu poštovanja prirodnih zakona.

Protokoli nisu predviđeni za dijagnozu i tretman bolesti već za dugoročno uspostavljanje zdravlja i balansa u ljudskom sistemu. Protokoli su informativnog karaktera. Svako ko se odluči na primenu nekog od ovih protokola čini to svojom slobodnom voljom, potpuno svestan mogućih reakcija vezanih za procese prirodnog isceljenja i potpuno pomiren sa svim potencijalnim rizicima i ishodima.

Za detaljno objašnjenje pojedinačnih protokola možeš posetiti sledeće linkove:

Širi info: