Veliki pozdrav svima u grupi i nadam se da vas ovaj novi text zatiče u dobrom raspoloženju. Javljam se prvenstvano da se zahvalim svima koji su se do sada prijavili za učešće u Master grupi. Nije Vas puno, ali Vaše poverenje i podrška mi daje dodatnu snagu i razlog da verujem da je moje prisustvo na ovoj sceni i dalje poželjno i potrebno. Takođe  mi daje veliku motivaciju da krenem da dajem više od sebe i da budem aktivniji i kreativniji u budućnosti.

Za sve Vas koji se dvoumite ili Vam je poljuljano poverenje, potpuno vas razumem. Odavno je moja aktivnost u grupi svedena na potpuni minimum, do te mere da je grupa gotovo sasvim zamrla. Moja averzija prema FB platformi seže još od kad sam prvi put saznao za nju, ali sam je prihvatio kao nužno zlo. Ovo, uvezano sa velikim i dubinskim procesima na ličnom planu sve je dovelo do toga da moja produktivnaost opadne i da se moja pažnja okrene na druge stvari. S druge strane dobra stvar je da sada ima oko tri godine materijala sa svog ličnog putovanja koje mogu da podelim sa vama, kao i mnogo novih iskustava i metoda. Ovo su sve stvari koje nameravam da delim u Detox Zajednici na TG, kao i u Master grupi koja će imati prioritet u objavljivanju novih sadržaja.

Iz svih ovih razloga, odlučio sam da malo reorganizujem ovu migraciju na Telegram i da dam ljudima više vremena da se informišu i odluče, kao i da dam uzorke informacija koje možete očekivati da vidite u narednom periodu. Mnogi članovi FB grupe su novi i nisu iskusili toplotu i ljubav koju je ova zajednica kolektivno zračila kada je bila u punom jeku. Moj je cilj da to vratim na taj nivo i da ga prevaziđemo čistom brojnošću i kvalitetom našeg zajedničkog rada. Popust od 50% na članstvo u Master grupi je i dalje do 31.3. sa tim što uvodim dodatni promo period od 1.4 do 16.4. gde će popust biti 30%, tj cena će biti 70E (8500 din) za doživotno članstvo. Osim toga, odlučio sam se da uvedem i mogućnost plaćanja mesečne članarine po ceni od 40E, sa istim popustima koji važe i za doživotnu članarinu.

U periodu od 1.4. do 16.4 . planiram da objavim minimum dva teksta koji se tiču mog ličnog procesa u prethodne tri godine, kao i jedno uživo uključenje u FB grupu za pitanja i odgovore, da se podsetimo kako je grupa funkcionisala kada smo svi bili znatno redovniji u njoj. Takođe, kao što sam već najavio, 1.4. kreće detox izazov u Master grupi, i to je jedini način da se u izazovu učestvuje. Tema ovog izazova je voće i sokovi, trajanje mesec dana. Članovi Whatsapp grupa i učesnici prethodnih izazova mogu da posvedoče kojiko je bitna podrška zajednice u ovakvim situacijama i koliko znači imati okruženje, makar i virtualno, koje nam pruža podršku i motivaciju. Preporučujem svima koji nikad ovo nisu iskusili da se priključe Master grupi makar na mesec dana i da osete snagu voća i transformaciju koju nam nudi zajednica puna ljubavi, saosećanja i razumevanja.

 

Vidimo se uskoro sa novim tekstovima i informacijama, a do tada, uživajte u životu!

Širi info:

2 thoughts on “Zahvalnost”

  1. Поштовани Владимире, баш сам се питала шта се десило са групом, сад схватам све. Заинтересована сам да се прикључим групи.
    Ја сам кренула од петка на детох надам се да то не представља проблем и пометњу.
    Хвала за све

    1. Naravno da nije problem, svako je pozvan da krene kada god oseti da mu je vreme. Sve informacije o pristupu Detox Zajednici i Master grupi imaš u tekstovima na sajtu, a možeš mi se javiti i privatno ako su potrebna neka pojašnjenja. Izvini zbog malo zakasnelog odgovora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *