Veliki pozdrav svim čitaocima! Želim da iskoristim ovu priliku da vas pozovem da mi se pridružite u avanturi prolećnog posta na sokovima. Post je organizovan u vidu događaja na Facebooku, gde svi zainteresovani mogu da se priključe, pročitaju predloženi protokol i pozovu svoje prijatelje da se pridruže. Događaj takođe funkcioniše kao grupa za podršku i razmenu informacija vezanih za post. Moja je želja da se okupi što veći broj ljudi i da se napravi atmosfera povoljna za uspešno održavanje ovog programa.

Zima je period kada većina nas iz mnogobrojnih razloga, posegne za malo težom hranom, a proleće nam daje priliku da odbacimo nagomilani teret, odmorimo od teške hrane i pročistimo kompletan sistem. U duhu prolećnog spremanja kuće, stana, garaže, šupe, auta itd… koje mnogi od nas praktikuju, treba uzeti u obzir i potrebu za održavanjem unutrašnje higijene našeg tela. Ovo se najlakše postiže tako što se oslobodi energija koja je inače zadužena za obradu i eliminaciju hrane i preusmeri u detox. Naše telo zaslužuje da bude zdravo i vitalno, a na nama je da mu damo priliku i mogućnost da to postigne. Idealna alatka koja nam pruža tu mogućnost je upravo post na sokovima.

Ovaj režim je namenjen svima onima koji osećaju težinu, nedostatak energije, neobjašnjive bolove u telu, koji redovno pate od sezonskih prehlada i alergija, nadutosti stomaka i drugih probavnih problema. Takođe može biti rešenje za sve one koji žele da se oproste od viška masnih naslaga pred predstojeće leto. Prednosti ovakve prakse su ogromne, ali su poznate jedino onima koji se upuste u avanturu, prevaziđu sebe i otvore mogućnost da im se desi nešto neobjašnjivo, gotovo magično. Ponovo pozivam sve zainteresovane da se priključe događaju i da pozovu svakog za koga misle da bi imao želju i potrebu da se pridruži.

Sve dodatne informacije o događaju mogu se pronaći OVDE.

Hvala na interesovanju i vidimo se na postu 🙂 🍇🍉🍋🍊🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓🍅🙏💜

Širi info:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *